Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Uit eten waspik

U wilt lekker uit eten in de buurt van Waspik? Kom dan eens naar Bistro Montmartre aan Hoogeinde 50 in Waalwijk. In een sfeervolle boerderij kunt u zich onderdompelen in een luxe ambiance waar echt iedereen zich thuis voelt. Die luxe ambiance en uit eten gaan vlakbij Waspik combineren wij met betaalbaar eten. Onze gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit en serveren wij tegen gangbare prijzen. Bistro Montmartre is sinds de opening in februari 2018 een bekende stek geworden en een geliefd restaurant om uit eten te gaan in de regio Waspik.

Menukaart
Wij serveren voorgerechten vanaf 0,95 euro, hoofdgerechten vanaf 10,50 euro en de nagerechten beginnen bij 3,50 euro. Voor 18,50 per persoon heeft u bij ons al een keuzemenu bestaande uit drie gangen. Heeft u zin in vis of vlees? Houd u van een lekker zoet dessert of gaat u voor hartig? Op onze website is onze menukaart te zien. Daarop treft u hertenwang, coquille en gamba’s. En eendenborstfilet of een duo van wild. En dat hoeft niet duur te zijn. Tijdens feestdagen kunt u heerlijk bij ons dineren. Wij serveren dan speciale menu’s.
De drankenkaart staat ook hier op onze website vermeld. Mocht u een allergie hebben of een glutenvrij dieet dan vinden we het fijn dat u dit laat weten, dan houden we hier in de keuken rekening mee.

Reserveren
Wij hopen natuurlijk dat u na het zien van onze kaart zin en trek heeft gekregen om uit eten te gaan in de regio Waspik. Met ons reserveringssysteem kunt u een tafeltje reserveren. U ziet dan ook meteen of op het gewenste moment nog een tafel beschikbaar is.

Jong en oud
Het is het best een uitdaging om met je kinderen uit eten te gaan in de omgeving van Waspik. Wanneer u uit eten gaat in ons restaurant nabij Waspik, krijgt u van ons ook het kindermenu met daarop verantwoorde keuzes. Kinderen die bij ons aan tafel komen, kunnen kiezen uit drie voor- en drie hoofdgerechten en een dessert.

Meer locaties
U kunt met of zonder kinderen komen eten bij Bistro Montmartre in Waalwijk, maar u kunt ook uit eten bij ons restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel of in Tilburg.

Openingstijden
Bistro Montmartre in Waalwijk is dagelijks open vanaf 17.00 uur. Wij hopen u als gast te mogen verwelkomen in Bistro Montmartre. Wij vinden het een eer om u bij Bistro Montmartre culinair te mogen verwennen.