Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

uit eten waalwijk

U wilt uit eten in Waalwijk? Reserveer dan eens een tafeltje bij Bistro Montmartre. U vindt ons aan Hoogeinde 50 in Waalwijk in een sfeervolle boerderij. Binnen in het restaurant geniet u van een luxe ambiance. Daar voelt iedereen zich thuis. Onze missie is om die luxe ambiance en uit eten gaan voor iedereen in Waalwijk en omgeving betaalbaar te maken. De gerechten die wij serveren zijn daarom van zeer hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen ouderwetse prijzen. Vanzelfsprekend ervaart u bij ons oprechte Brabantse gastvrijheid. In februari 2018 openden wij Bistro Montmartre en sindsdien is het een bekende stek en een geliefd restaurant geworden om uit eten te gaan in Waalwijk.

Menukaart
Voorgerechten zijn er bij ons al vanaf 0,95 euro, hoofdgerechten staan op ons menu vanaf 10,50 euro en de nagerechten beginnen bij 3,50 euro. Een driegangen keuzemenu heeft u bij ons al voor 18,50 per persoon. Onze voorgerechten bestaan uit smaakvolle soepen, eendenborst, zalm of een verrassende proeverij bijvoorbeeld. We serveren als hoofdgerecht diverse vis, vlees en vegetarische gerechten. Wij passen onze menu’s aan op het seizoen en op bepaalde feestdagen. Informatie hierover vindt u dan altijd op onze website.
Op onze website staat onze menukaart vermeld. De drankenkaart is hier ook in te zien. Heeft u een allergie of eet u glutenvrij? Dan zien wij graag dat u dit meldt, want dan houden we hier rekening mee. Na het bekijken van onze menukaart heeft u misschien zin en trek gekregen om te gaan uit eten in Waalwijk. Met behulp van ons reserveringssysteem heeft u in een paar klikken een tafeltje gereserveerd. U ziet dan ook meteen of op het gewenste moment nog wel een tafel beschikbaar is.

Jong en oud
Bistro Montmartre is geschikt voor jong en oud. Wanneer u uit eten gaat in ons restaurant in Waalwijk, zult u zien dat we een kindermenu hebben samengesteld met verantwoorde keuzes. De frietjes en mayonaise ontbreken niet, maar onze jongste gasten dagen we zeker uit om groenten en bijvoorbeeld vis te eten.

Meer locaties
Naast de mogelijkheid om uit eten te gaan bij Montmartre in Waalwijk, kunt u ook uit eten in Kaatsheuvel en in Tilburg bij onze restaurants Grill-ig. Hier kunt u een hele avond bourgondisch genieten met meer dan 100 verschillende kleine internationale gerechtjes.
Verras uw partner of bellen vrienden en bekenden voor een culinair en betaalbaar avondje uit in een fijne ambiance. Reserveer dan een tafeltje via ons reserveringssysteem op deze website.