Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

uit eten kaatsheuvel

Wanneer u een restaurant zoekt in de regio Kaatsheuvel denk dan eens aan Bistro Montmartre. U vindt Bistro Montmartre aan Hoogeinde 50 in Waalwijk. Ons restaurant is gevestigd in een sfeervolle boerderij. Binnen wordt u omarmd door een luxe ambiance. Daar voelt iedereen zich thuis. Wij combineren die luxe ambiance en uit eten gaan in Kaatsheuvel en omgeving met een betaalbaar diner. Zo is uit eten gaan voor iedereen toegankelijk. Onze gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit en we bieden deze aan tegen ouderwets gunstige prijzen. Onze Brabantse gastvrijheid krijgt u er gratis bij. Bistro Montmartre is van start gegaan in februari 2018. Sindsdien is het een bekende plek en een populaire restaurant geworden om uit eten te gaan in de omgeving van Kaatsheuvel.

Menukaart
Wij serveren voorgerechten vanaf 0,95 euro, hoofdgerechten vanaf 10,50 euro en nagerechten vanaf 3,50 euro. Een driegangen keuzemenu staat op de kaart vanaf 18,50 per persoon.
Er is keuze uit diverse amuses, soepen en allerlei warme voorgerechten. Voor het hoofdgerecht kunt u bij ons kiezen uit visgerechten, diverse vlees- of vegetarische gerechten. Zorg dat er een plekje overblijft voor een dessert, want daar likt u de vingers bij af. Onze kaart bevat altijd seizoensgerechten. Op onze website ziet u onze menukaart vermeld staan. Onze drankenkaart is hier ook te bekijken. Voor gasten met een allergie of een glutenvrij dieet zetten onze koks zich in om een geschikte maaltijd te serveren. We houden hier dus rekening mee.

Jong en oud
Uit eten gaan in Kaatsheuvel en omgeving met je kinderen? Kom dan ook gerust naar Bistro Montmartre. Wanneer u uit eten gaat in ons restaurant nabij Kaatsheuvel, zult u merken dat ons kindermenu verantwoorde keuzes bevat.

Meer locaties
Naast Montmartre in Waalwijk, kunt u ook uit eten in Kaatsheuvel bij ons retaurant Grill-ig en in Tilburg bij Grill-ig. Grill-ig betekent een hele avond bourgondisch genieten van tapas hapjes. Maar à la carte gerechten serveren wij hier ook.

Openingstijden
Ons restaurant is iedere dag geopend vanaf 17.00 uur. Tijdens feestdagen zijn wij ook geopend. Onze koks doen dan hun best om de feestdagen nog specialer te maken.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0416-224164. Voor het maken van een reservering kunt u bellen, maar ook kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem op deze website. Heeft u na het zien van onze online menukaart trek gekregen om uit eten te gaan nabij Kaatsheuvel, dan is het mogelijk om met behulp van dat reserveringssysteem een tafel te reserveren.