Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Uit eten drunen

U wilt een avondje heerlijk uit eten in de buurt van Drunen? Lees hier dan zeker eens verder over onze Bistro Montmartre. Wij zijn gevestigd aan Hoogeinde 50 in Waalwijk, op een steenworp afstand van Drunen. Een sfeervolle boerderij is ons onderkomen. Eenmaal binnen worden gasten omhelsd door een luxe ambiance. Het ervaren van die luxe combineren wij met een betaalbare avond uit eten nabij Drunen. Uit eten gaan moet voor iedereen toegankelijk zijn, vinden wij, en daar streven we dan ook naar. Wij serveren daarom alleen gerechten van hoge kwaliteit en we bieden deze aan tegen gunstige prijzen. Brabantse gastvrijheid staat voorop in onze service. Bistro Montmartre is in een jaar tijd een bekende stek geworden om uit eten te gaan vlakbij Drunen.

Menukaart
Onze gerechten zijn betaalbaar. De hoofdgerechten beginnen bij 10,50 euro. De nagerechten kunt u bestellen vanaf 3,50 euro. Voor 18,50 euro per persoon heeft u al een driegangen keuzemenu. Onze kaart is gevarieerd met vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Denk aan een biefstuk, varkenshaas of Gelderse Hoen. Hier serveren we seizoensgroenten bij. De visliefder komt ook aan zijn trekken met zalm, doradefilet of bijvoorbeeld gamba’s. Maar we hebben nog veel meer: onze menukaart en drankenkaart staan ook hier op onze website. Feestdagen zijn een uitgelezen moment om bij Bistro Montmartre aan tafel te schuiven. Wij serveren dan speciale gerechten.
Gasten met een allergie of een glutenvrij dieet dienen dit aan te geven zodat onze koks zich in kunnen zetten voor een passende maaltijd.
Heeft u onze online menukaart gezien en wel trek gekregen om uit eten te gaan nabij Drunen, dan kunt u met behulp van ons reserveringssysteem meteen een tafeltje reserveren.

Jong en oud
Een bezoek aan Bistro Montmartre is geschikt voor jong en oud. Uit eten gaan in Drunen en omgeving met je kinderen is dus wel degelijk mogelijk. Wanneer u uit eten gaat in ons restaurant nabij Drunen, en ons kindermenu ziet, dan merkt u dat we kinderen ook proberen bewuster te maken van gezonde keuzes.

Meer locaties
Naast Montmartre in Waalwijk, kunt u ook uit eten vlakbij Drunen in Kaatsheuvel bij Grill-ig en bij ons restaurant Grill-ig in Tilburg.

Openingstijden
Ons restaurant in Waalwijk is elke dag geopend vanaf 17.00 uur. Reserveren kan op deze website, maar bellen kan ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0416-224164. Wij hopen u welkom te mogen heten in Bistro Montmartre in Waalwijk.