Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Restaurant waspik

Bistro Montmartre is een restaurant nabij Waspik en is gevestigd in een sfeervolle, Frans ogende boerderij. Ons restaurant kunt u vinden aan Hoogeinde 50 in Waalwijk. Eenmaal binnen voelt u zich zeker thuis in de luxe ambiance. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om uit eten te gaan in een luxe ambiance. En dat betekent dat het voor ieders portemonnee aantrekkelijk moet zijn. Dus het moet voor iedereen betaalbaar zijn. We serveren daarom alleen maar gerechten van zeer hoge kwaliteit en tegen niet al te hoge, noem het gerust ouderwetse, prijzen. Ervaar bij ons oprechte Brabantse gastvrijheid. Sinds onze opening begin 2018 is Bistro Montmartre een bekende plek en een geliefd restaurant geworden in de regio Waspik. Kom dus gezellig langs om het zelf te ervaren!

Menukaart
U bestelt al voor een eerlijke lage prijs een gerecht bij ons. De voorgerechten starten bij 0,95 euro, de hoofdgerechten serveren we vanaf 10,50 euro en onze nagerechten zijn er vanaf 3,50 euro. Een driegangen keuzemenu heeft u bij ons al voor 18,50 euro per persoon. Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze gerechten, dan ziet u op onze website al de menukaart en de drankenkaart.
Biefstuk, eendenborstfilet, varkenshaas en Gelderse Hoen. Of gaat u voor vis met de gamba’s, doradefiliet en zalm. Sluit het af met een Dame Blanche met chocoladesaus.
Wij serveren overigens speciale menu’s tijdens feestdagen. U kunt dan heerlijk bij ons komen dineren. Krijgt u al trek? Dan bent u slechts een paar klikken verwijderd van een gereserveerde tafel. In ons reserveringssysteem ziet u meteen of we een tafel beschikbaar hebben op het gewenste tijdstip.

Voor jong en oud
Uit eten gaan met de kinderen is niet altijd even gemakkelijk. Het blijft een gok. In ons restaurant Bistro Montmartre vlakbij Waspik hebben we een speciaal kindermenu samengesteld. Met de opties om verantwoorde keuzes te maken.

Locaties
We hebben meer dan één restaurant in de buurt van Waspik. In Kaatsheuvel en in Tilburg kunt u eten bij Grill-ig. In restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel geniet u avondvullend en bourgondisch van onze tapas. Hier geven wij een keuze uit meer dan 100 verschillende kleine internationale gerechtjes.

Openingstijden
Ons restaurant vlakbij Waspik is iedere dag open. Van maandag tot en met zondag staan wij voor u klaar vanaf 17.00 uur. Reserveren kan online op onze website, of telefonisch op 0416-224164. Wij hopen u welkom te mogen heten in ons restaurant nabij Waspik, in Waalwijk. Wij leggen u graag culinair in de watten.