Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Restaurant Waalwijk

Bistro Montmartre is gevestigd in een sfeervolle, Frans ogende boerderij. U vindt ons restaurant aan Hoogeinde 50 in Waalwijk. Eenmaal bij ons binnen zult u zich zeker thuis voelen in de luxe ambiance. Onze missie is om uit eten te kunnen gaan in een luxe ambiance en dit voor iedereen betaalbaar te maken. We serveren daarom alleen gerechten van zeer hoge kwaliteit tegen ouderwetse prijzen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u bij ons oprechte Brabantse gastvrijheid zult ervaren. Sinds onze opening in februari 2018 is Bistro Montmartre een bekende stek en geliefd restaurant geworden in Waalwijk.

Menukaart
U bestelt al voorgerechten vanaf 0,95 euro, hoofdgerechten vanaf 10,50 euro en nagerechten vanaf 3,50 euro. En u heeft bij ons al een driegangen keuzemenu voor 18,50 per persoon.
We serveren verschillende amuses, soepen en voorgerechten. Voor het hoofdgerecht kunt u bij ons kiezen uit vis, vlees of vegetarisch. Zorg dat u ruimte overhoud voor het toetje, want die zijn om de vingers bij af te likken. Onze kaart bevat ook altijd seizoensgerechten en wordt ook aangepast op de feestdagen. Het is dan altijd gezellig druk in onze bistro.
Indien u benieuwd bent naar overige gerechten, dan kunt u op onze website de menukaart al bekijken. Ook de drankenkaart is hier ook in te zien. Heeft u een allergie of eet u glutenvrij? Wanneer u dit meldt, dan houden we hier uiteraard rekening mee. En, heeft u na het bekijken van onze menukaart zin en trek gekregen? Dan is het een simpele klik naar ons reserveringssysteem. Klik op reserveren en u ziet direct of op het gewenste moment een tafel beschikbaar is. Wij heten u welkom in ons restaurant in Waalwijk.

Voor het hele gezin
Wij hebben in ons restaurant Bistro Montmartre in Waalwijk een kindermenu samengesteld. Natuurlijk ontbreken hierop de frietjes en mayonaise niet, maar we dagen de kleine gasten zeker uit tot het eten van groenten en bijvoorbeeld vis.

Ook in Kaatsheuvel en Tilburg
We hebben niet alleen een restaurant in Waalwijk. In Kaatsheuvel en in Tilburg kunt u uit eten bij ons restaurant Grill-ig. U kunt er avondvullend, bourgondisch genieten van meer dan 100 verschillende tapas hapjes en à la carte gerechten.

Openingstijden
Bistro Montmartre in Waalwijk is dagelijks geopend. Van maandag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0416-224164. Komt u gezellig een avondje uit eten in ons restaurant Montmartre in Waalwijk? Reserveer hier direct uw tafeltje.