Slider

Restaurant oosterhout

In Oosterhout ligt onze Bistro Montmartre. Daar stapt u binnen in een luxe ambiance. U zult zich thuis voelen in onze sfeervolle bistro. Wij willen hier iedereen een avondje uit eten bieden dat voor iedereen betaalbaar is. ‘Ouderwetse prijzen’ noemen onze gasten het wel eens.

We zijn niet voor niet Brabants en dus zult u in ons restaurant in Oosterhout oprechte Brabantse gastvrijheid ervaren. Sinds onze opening zijn we een bekende en geliefde stek geworden.

Menukaart
Voorgerechten serveren wij al -geloof het of niet- vanaf 95 cent. Onze hoofdgerechten op de kaart zijn er vanaf 10,50 euro en onze desserts zijn er al vanaf 3,50. Goedkoop en toch eten van kwalitatief hoogstaand niveau in een restaurant in de regio Oosterhout? Ja dat kan!

Een driegangen keuzemenu is er al vanaf 18,50 per persoon. Op onze website staat onze menukaart weergegeven, en onze kaart met drankjes. Reserveren voor een etentje in een restaurant in Oosterhout kan dan ook meteen: op onze site hebben we ook een reserveringssysteem. Wanneer u hier gebruik van maakt, ziet u meteen of er een tafeltje beschikbaar is op de tijd dat u wil komen eten. Handig! Natuurlijk kan bellen ook altijd.

Onze koks houden rekening met allergieën en diëten. Al wat u moet doen, is het even op tijd aan ons doorgeven dan houden onze koks er rekening mee.

Kindermenu
Komt u met kinderen bij ons in Bistro Montmartre eten? Dat kan! Wij hebben speciaal voor onze jongste gasten een menu gemaakt. Met gerechten die zij wel zouden moeten lusten. Niet alleen maar friet met mayonaise, maar vooral verantwoorde gerechten met groenten en vis bijvoorbeeld. Het kindermenu heeft de keuze uit drie voor-, drie hoofdgerechten en een dessert. Bistro Montmartre doet er alles aan om uit eten met de kinderen gezellig en gemakkelijk te maken.

Ook in Kaatsheuvel en Tilburg
Een restaurant vlakbij Oosterhout hebben we ook in Waalwijk, Kaatsheuvel en in Tilburg. In Waalwijk vindt u ook een vestiging van Restaurant Montmartre. In ons restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel serveren we heerlijk bourgondische tapas, kleine gerechten. Wel meer dan 100 verschillende kleine internationale gerechtjes zijn hier te kiezen vanaf de kaart. Eten à la carte kan hier ook. Ons Grill-ig restaurant in Tilburg, is open voor een lunch, borrel en diner. Onbeperkt bourgondisch genieten kun je hier van internationale kleine gerechten. In een speelkamer voor de kinderen is het hier een waar paradijs om uit eten te gaan.

Openingstijden
Ons restaurant in Oosterhout is elke dag open. De hele week vanaf 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 0162-433266. We zijn bereikbaar voor reserveringen en vragen of bijvoorbeeld voor het bestellen van een cadeaubon voor een etentje.