Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Restaurant Kaatsheuvel

U vindt bistro Montmartre in Waalwijk. Bistro Montmartre is een restaurant nabij Kaatsheuvel in een Frans ogende boerderij die heel sfeervol is. Het is gelegen aan Hoogeinde 50 in Waalwijk. Als u bij ons binnenkomt zal de luxe ambiance u omarmen. U voelt zich vast en zeker thuis. Wij streven ernaar om in een luxe ambiance uit eten te kunnen gaan terwijl die voor iedereen betaalbaar moet zijn. De gerechten die wij serveren zijn daarom van zeer hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen ouderwetse prijzen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u echte Brabantse gastvrijheid zult ervaren. In februari 2018 openden wij onze bistro Montmartre. Het is sindsdien een bekend en geliefd restaurant geworden in Kaatsheuvel en omgeving.

Menukaart
Voorgerechten hebben we al vanaf 95 cent. Onze hoofdgerechten beginnen bij 10,50 euro en onze desserts beginnen vanaf 3,50 euro. We serveren ook een driegangen keuzemenu vanaf 18,50 euro. Zoekt u een restaurant in Kaatsheuvel of omgeving, bekijk dan online vast ons menu om te zien wat we allemaal op de kaart hebben staan. Hier is ook de drankenkaart in te zien.
Krijgt u al zin in een varkenshaas met seizoensgroenten? Of is kabeljauw met gepofte cherrytomaat meer uw gerecht? We serveren vlees- en visgerechten en vegetarische maaltijden zoals een quiche. Uiteraard houden we rekening met allergieën of mensen die een glutenvrij dieet hebben. Bij speciale dagen horen speciale gerechten. Onze menu’s passen wij aan bij feestdagen en het is dan altijd bourgondisch gezellig in onze boerderij.

Jong en oud
Op zoek naar een restaurant in de buurt van Kaatsheuvel waar je ook kunt eten samen met de kinderen? We proberen ook onze jonge gasten te verleiden tot het eten van groenten en vlees of vis. Onze menukaart biedt voor iedereen wat wils dus.

Locaties
We hebben ook nog een restaurant in Kaatsheuvel. Vlakbij onze bistro in Waalwijk is ons restaurant Grill-ig, aan de Horst nummer 1. Daar kunt u  aan tafel voor een heerlijk à la carte diner. Ook een fijne stek na een dagje Efteling.

Reserveren
Online ziet u ook ons reserveringssysteem. Lijkt het wat om in een restaurant in de buurt van Kaatsheuvel te dineren, reserveer dan simpelweg meteen uw tafeltje. U ziet meteen of we een tafel beschikbaar hebben. Wacht niet langer met reserveren en maak gebruik van de mogelijkheid om bij ons online te reserveren. Wij zijn dagelijks ook telefonisch bereikbaar, op nummer 0416-224164. Graag tot ziens!