Montmartre027
Montmartre005
Montmartre023
Montmartre018
Montmartre037
Montmartre012

Restaurant drunen

Wilt u graag een avondje culinair uit eten en zoekt u een restaurant in de buurt van Drunen?

Bistro Montmartre is dan een goede keuze voor u . Montmartre bevindt zich in een sfeervolle boerderij, Frans ogend. Een restaurant vlakbij Drunen waar u zich binnen zeker thuis zult voelen in de luxe ambiance. We willen dat iedereen uit eten kan gaan in een luxe sfeer zonder dit onbetaalbaar te maken. U mag gerechten verwachten van zeer hoge kwaliteit tegen ouderwets lage prijzen. Bij ons ervaart u ook oprechte Brabantse gastvrijheid. We openden onze bistro in februari 2018 en het restaurant is in de regio Drunen een bekende en geliefde stek geworden.

Menukaart
We hebben voorgerechten al vanaf 0,95 euro. Eendenborst, zalm of carpaccio bijvoorbeeld. Onze hoofdgerechten zijn er vanaf 10,50 euro en de nagerechten beginnen bij 3,50 euro. We hebben vlees-, en visgerechten en vegetarische keuzes zoals een pasta met paddestoelen. Houd in ieder geval wat ruimte over voor onze heerlijke desserts. Tiramisu met stroopwafel dat moet je toch proberen? Een driegangen keuzemenu heeft u bij ons al voor 18,50 per persoon. Soms wil je vooraf weten wat voor gerechten er worden geserveerd. Dan kunt u hier op onze website de menukaart al bekijken. Ook de drankenkaart is ook online in te zien. En mocht u een allergie of glutenvrij dieet hebben, laat het ons dan weten dan houden ons koks hier in de keuken rekening mee.

Hele gezin
Het is heerlijk om uitgebreid te genieten van een goede maaltijd en tijd te kunnen nemen voor je gezin. Bistro Montmartre nabij Drunen heeft daarom ook een kindermenu samengesteld met daarop ook de mogelijkheid om verantwoorde keuzes te maken.

Locaties
Als u op zoek bent naar een restaurant in de buurt van Drunen, dan kunt u ook gaan eten bij ons restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel en in Tilburg. In Grill-ig in Kaatsheuvel kunt u een hele avond, bourgondisch genieten van onze tapasgerechten. We hebben meer dan 100 verschillende internationale gerechtjes.

Reserveren
Met een paar simpele klikken kunt u hier een tafel reserveren. U ziet dan direct of er een beschikbaar is. Mogen wij u welkom heten in ons restaurant nabij Drunen?
Ons restaurant is dagelijks open, van maandag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Wij zijn open tijdens speciale feestdagen. Laat u dan ook verrassen door onze speciale menu’s.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0416-224164. Graag tot ziens!