Slider

Restaurant Dongen

Zoekt u een restaurant in de regio van Dongen? In de buurt van Dongen ligt onze Bistro Montmartre. U komt hier binnen in een luxe ambiance. U zult zich meer dan thuis voelen in onze sfeervolle bistro. Wij willen hier iedereen een betaalbaar avondje uit eten bieden. ‘Ouderwetse prijzen’ horen wij wel eens van onze gasten. We zijn Brabants dus zult u in ons restaurant vlakbij Dongen oprechte Brabantse gastvrijheid ontvangen. Sinds onze opening zijn we een bekende en geliefde plek geworden.

Menukaart
Een voorgerechten heb je bij ons al -echt waar!- vanaf 95 cent. Onze hoofdgerechten kosten 10,50 euro of hoger en onze desserts zijn er al vanaf 3,50. Kwalitatief hoogstaand eten en toch goedkoop en betaalbaar in een restaurant in de regio Dongen? Ja dat kan!

Vanaf 18,50 per persoon is er al een driegangen keuzemenu. Op onze website staat onze menukaart en onze drankenkaart. Reserveren voor een etentje in een restaurant in de omgeving Dongen kan ook meteen op de site gedaan worden: met ons reserveringssysteem. Gebruikt u deze dan is meteen te zien of we een tafeltje beschikbaar hebben op de tijd dat u wil komen eten. Handig! Natuurlijk kan bellen ook altijd.

Onze koks houden natuurlijk rekening met allergieën en diëten. Alles wat u in zo’n geval moet doen, is het even op tijd aan ons doorgeven dan houden onze koks er rekening mee.

Kindermenu
Eten met kinderen bij ons in Bistro Montmartre? Zeker kan dat! Voor onze jongste gasten hebben wij speciaal een menu samengesteld. Je weet het nooit zeker met kinderen maar ze zouden hier hun vingers bij af moeten likken. Niet alleen maar frietjes met mayonaise, maar ook verantwoorde gerechten gemaakt met groenten en bijvoorbeeld vis. Het kindermenu heeft de keuze uit drie voor-, drie hoofdgerechten en een dessert. Bistro Montmartre maakt uit eten met kinderen gezellig en gemakkelijk.

Ook in Kaatsheuvel en Tilburg
Een restaurant vlakbij Dongen is Grill-ig in Kaatsheuvel en in Tilburg. Ook vindt u een vestiging van Bistro Montmartre in Waalwijk. In ons restaurant Grill-ig in Kaatsheuvel kunt u onbeperkt heerlijke bourgondische tapas, kleine gerechten, eten. Wel meer dan 100 verschillende kleine internationale gerechtjes hebben we hier op de kaart. Wilt u liever eten à la carte, dan kan dat hier ook. In ons Grill-ig restaurant vlakbij Dongen in Tilburg, serveren we lunch, borrel en diner. Het is hier onbeperkt bourgondisch genieten van internationale kleine gerechten. Hier is ook een speelkamer voor de kinderen aanwezig wat het voor de kleinste gasten een waar paradijs maakt om uit eten te gaan.

Openingstijden
Ons restaurant in regio Dongen is dagelijks open vanaf 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 0162-433266. U kunt bellen voor reserveringen, vragen of bijvoorbeeld voor het bestellen van een cadeaubon voor een etentje.