Slider

ONS Á LA CARTE MENU

Heeft u een allergie of eet u glutenvrij?

Wij houden hier uiteraard rekening mee. Meld het ons.

Wist u dat wij duurzaam tafelwater schenken?
Dit wordt namelijk gezuiverd door ons eigen systeem, waardoor er geen waterverspilling plaats vindt. Normaliter wordt er 10 liter water gebruikt voor een liter tafelwater, door onze filter kunnen wij dit terugbrengen naar 1 op 1. 

L'amuse

Les soupes

Amuses
Soepen

Du Pain € 0,95 p.p.
Vers Gebakken Breekbrood Met Kruidenboter

Olives Marinées € 3,95
Gemarineerde Olijven

Charcuterie € 4,95
Ham & Worst

Soupe à la Tomate € 3,25
Tomatensoep / Basilicumolie

Soupe aux Champignons € 3,25
Paddenstoelensoep / Peterselie

Soupe de Saison € 3,50
Wisselende Seizoensgebonden Soep

Entrées

Voorgerechten

Dégustation € 6,95
Proeverij / Gerookte Zalm / Seizoen Soepje / Hertentataki
Ieder met eigen garnituur

Fumé De Canard € 6,25
Gerookte Eendenborst / Beukenzwammen / Truffelmayonaise / Cherrytomaat / Walnoot / Shiso Purper / Zoetzure Groenten

Fumé Du Saumon € 6,25
Gerookte Zalm / Knoflookmayonaise / Zoetzure Groenten
Tomaat / Borage Cress

Carpaccio € 6,25
Dun gesneden Babytops / Truffelmayonaise / Rucola
Parmezaanse Kaas / Tomaat / Pittenmix

Tataki de Cerf € 6,50
Langzaam Gegaard Hert / Balsamicomayonaise / Zoetzure Groenten / Beukenzwam / Pittenmix

Gamba’s PilPil € 6,25
Gamba’s / Knoflook / Rode Peper / Peterselie / Brood / Knoflookmayonaise

Carpaccio de Betteraves € 6,25
Carpaccio van Rode Biet / Granny Smith / Walnoot / Balsamicomayonaise / Rucola / Tomaat / Pastinaak Krokant

Tataki de Thon €6,25
Gegrilde Tonijn / Zoetzure Groenten / Knoflookmayonaise / Soja Parels / Sakura Cress / Nori Krokant

Plats de Viande

Plats de poisson

Vleesgerechten
Visgerechten

Coq au Vin € 14,50
Gelderse Hoenfilet / Bospaddenstoelen / Kruiden / Rode Wijn
Groente Crème

Steak au Poivre € 14,95
Gepeperde Ierse Rumpsteak / Seizoen Groenten / Pepersaus
Groente Crème

Duo van Wild € 19,50
Hert & Zwijn / Krokantje van Pastinaak  / Jus van Truffel /
Seizoen Groenten / Gepofte Cherrytomaat / Groente Crème

Filet de Porc € 14,50
Varkenshaas / Seizoen Groenten / Jus van Paddenstoelen
Groente Crème

Terre et Mer € 15,95
Biefstuk & Gamba’s / Seizoen Groenten / Hollandaise
Groente Crème / Gepofte Cherrytomaat

Grillades Variées € 15,95
Rump Steak / Varkenshaas / Gelderse Hoen
Pepersaus/ Groente Crème / Gepofte Cherrytomaat  

Tournedos € 19,50
Gras Gevoerde Ossehaas Uit Uruguay / Seizoen Groenten
Pepersaus / Groente Crème / Gepofte Cherrytomaat

Filet de Morue € 14,95
Kabeljauw / Seizoen Groenten / Citroen /  Hollandaise
Groente Crème / Gepofte Cherrytomaat

Gamba’s Marinée á l’Ail € 15,50
Gamba’s gemarineerd in Knoflook / Rode Peper / Groente Crème
Gepofte Cherrytomaat

Filet d’aiglefin € 14,95
Schelvis / Seizoen Groenten / Hollandaise / Groente Crème / Gepofte Cherrytomaat

Plats de poisson

Visgerechten

Quiche á la Citrouille € 14,50
Quiche met Pompoen / Winterse Groenten / Balsamico /
Gepofte Cherrytomaat / Rucola / Walnoot

Farfalle Pasta € 14,50
Bospaddenstoelen / Parmezaan / Rucola / Walnoot / Gepofte Cherrytomaat

Al onze vers partners leveren 6 dagen per week, indien nodig zelfs op zondag! Hierdoor kunnen wij versheid in onze producten garanderen!

  • Heeft u een allergie of dieetwensen? Meldt het ons tijdig.
  • Bij alle hoofdgerechten worden er frieten en mayonaise geserveerd.

Les desserts

nagerechten

Crème Brûlée € 4,25
Vanille Custard / Gekarameliseerd met Rietsuiker / Bramengel
Atsina Cress

Marquise au Chocolat € 5,95
Pure Chocolade / Mango Sorbetijs / Bosvruchtengel / Browniekruim

Dame Blanche € 4,25
Slagroom / Vanille ijs / Chocolade Saus / Brownie Kruim
Atsina Cress

Brownie au Chocolat € 5,50
Pure Chocolade Brownie / Meringue / Slagroom
Bosvruchtengel

Degustation de Dessert € 6,50
Proeverij van Brownie / Mini Crème Brûlée / Yoghurt Bosvruchtenijs

Feuille de Cannelle € 5,50
Hangop met Kaneel / Appelcompôte /
Schuim van Witte Chocolade en Bramen

Plateau de Fromages € 5,95
Een selectie van Emmentaler / Oud Hollandse Vergeer / Morbier / Vijgenbrood / Balsamico

Reserveringen